KURSUSINFORMATION

Drømmer du om at blive Permanent Makeup Artist og at udføre medicinsk-kosmetiske pigmenteringer?

Branchen er i stærk vækst, og der er virkelig gode indtjeningsmuligheder

CLINITA Permanent Makeup er kåret til verdens bedst dokumenterede system og er selvfølgelig også repræsenteret i Danmark.

Vi uddanner både nye Permanent Makeupartister og opgraderer artister, som allerede er uddannet fra andet system.

Alle vores uddannelser er af international standard på absolut højeste niveau.

  • Hos CLINITA vil du blive undervist af Master Trainer eller højt kvalificerede CLINITA Artister.
  • I Danmark er jeg, Gitte Balsby, den eneste Master Trainer og Master Artist, som er direkte uddannet og certificeret til at varetage træning/oplæring af nye artister.
  • Jeg står således for undervisningen i Danmark af alle nye artister.
  • Vi afholder kun små hold, På Basisuddannelserne vil der max være 2 deltagerer pr underviser. Dette er din garanti for en intensiv uddannelse med 100 % fokus på dig.
  • Individuel 1-til-1 (one-to-one) træning efter specielle ønsker kan bookes.

CLINITA ønsker at være bedst mht. uddannelser og kundeopfølgning. Vi ønsker at skabe et kollegialt fællesskab blandt vores udøvere – og det er da også lykkedes fint indtil videre. Vi inviterer således med jævne mellemrum til gratis workshop, hvor artisterne kan udveksle erfaringer, tips og tricks – og i øvrigt øve sig i nye teknikker.

CLINITA tilbyder desuden et bredt udvalg af uddannelser i videregående teknikker – Tricopigmentering, pigmentlære, 3D-teknikker, highlighting, camouflage af ar, pigmentpletter og vitiligo samt rekonstruktion og korrigering af areola.

CLINITA har egne pigmenter til medicinsk-kosmetiske korrigeringer med suveræn dækkeevne.

Du kan sikkert finde billigere kursusudbydere. Min egen erfaring er, at man får, hvad man betaler for. Selv har jeg måtte betale dyrt for at starte med en billigere uddannelse/maskine og har således betalt for 2 uddannelser/maskiner.

Jeg ved, det er en jungle, når man skal vælge, hvem man gerne vil uddannes hos. Men hvis man bruger lidt tid på at nærstudere sin undervisers eget håndværk og vælger ud fra, hvad ens øje synes bedst om, er man godt på vej.

Hos CLINITA garanteres du professionel oplæring og støtte i dit arbejde. Sammen skaber vi succes!

Læs mere om indholdet af de enkelte kurser ved at følge link i menuen øverst til højre.

mvh

GITTE BALSBY