BASISUDDANNELSE

INTRODAG

Før man kan deltage på Basisuddannelse, skal man have deltaget på en Introdag – denne dag er GRATIS ifm. tilmelding til Basisuddannelse.

—–

BASIS I BRYN

3 dages intensiv uddannelse

Kurser i Permanent MakeupDu lærer grundlæggende optegning, forming og udførelse af Soft Powder/Ombre Brows med få hårstrå i front. Du træner på latexmåtter og du har modeler. Teoretisk og praktisk gennemgang samt enkel Clinita pigmentlære (korrekt valg af pigment)

—–

BASIS II EYELINER

2 dages intensiv uddannelse

Du lærer grundlæggende forming og udførelse af enkelt klassisk eyeliner og vippeforstærkning. Teoretisk og praktisk gennemgang. Du træner på modeller.

—–

BASIS II EYELINER

2 dages intensiv uddannelse

Du lærer grundlæggende forming og udførelse af enkelt klassisk eyeliner og vippeforstærkning. Teoretisk og praktisk gennemgang. Du træner på modeller.

—–

BASIS II LÆBER

2 dages intensiv uddannelse

Du lærer grundlæggende optegning og udførelse af PMU læber. Teoretisk og praktisk gennemgang af læbekontur med udfyldning, samt enkel CLINITA pigmentlære. Du træner på latexmåtter og modeller.

—–

Efter hver Basisuddannelse skal du indlevere projektopgaver af de bedste arbejder, som vurderes før eksamensdagen.

Efter hver Basisuddannelse kan du gratis have 2 dage, hvor du arbejder på egne modeller og egen hånd I min klinik – du kan således føle dig helt tryg, når du skal arbejde på egen hånd. Du medbringer eget udstyr, nåle, pigmenter m.m.

Hvad lærer du på CLINITA Basisuddannelse?

På Basisuddannelserne får du en grundig læring i fagudtryk, procedurer og teknik samt en yderst informativ læringsmappe, som er din egen personlige. Denne vil fremadrettet nærmest fungere som din helt egen ”Bibel” til dette unikke håndværk.

  • Du vil blive grundigt instrueret omkring hygiejne (som er ekstrem vigtig, når du udfører PMU).
  • Du vil få en grundig viden omkring farvelære. (Vigtigt at du føler dig tryg i at bruge farverne rigtigt og ved, hvordan du kan “lege” med farverne og differentiere resultatet fra kunde til kunde).
  • I din mappe, du modtager på Basisuddannelse, finder du vejledning omkring kommunikation og markedsføring på sociale medier. Du vil få en grundig vejledning i, hvordan man kommunikerer med kommende kunder på en positiv og konstruktiv måde. Det er ekstremt vigtigt at være i stand til at rådgive og vejlede, svare på spørgsmål og berolige kunden i beslutningsfasen.
  • Instruktion i, hvordan du får mest muligt ud af Facebook og Instagram – opsætning af annoncer – billeder – vigtigheden af flotte og tydelige billeder. (Dine billeder er dit håndværk, og disse billeder skaffer dig nye kunder).
  • Vejledning og hjælp til nem og billig hjemmeside, som er topprofessionel og 100 % Google-søgbar. (Mange af dine kunder vil finde dig via Google).

 

Efter endt Basisuddannelse modtager du et bevis, som giver dig ret til at praktisere i de teknikker, du har lært.

Du vil igennem hele forløbet, både før og efter eksamen, som en selvfølge få support – pr. tlf, e-mail eller Facebook. Du kommer som CLINITA-elev/-artist med i en lukket Facebookgruppe, som kun er for CLINITA-artister. Det giver dig mulighed for at sparre og networke med andre også meget erfarne artister, som arbejder med CLINITA.

Efter 4 mdr., hvor du har haft dine egne modeller, kan du gå op til eksamen.

Ved bestået eksamen kan du herefter anvende titlen CLINITA Permanent Makeup Artist